Pipedream Extreme Fuck Me Silly Bubble Butt

3.995,00 kr.

Få den mest realistiske onanioplevelse til dato med Fuck Me Silly Bubble Butt. Oplev denne utroligt realistiske flotte bagdel med mulighed for både anal og vaginal penetration!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Du er ved at opleve den største, tungeste, mest realistiske, mest intense mandlige onani i verden!

Vi anbefaler, at du annullerer alle planer, rydder din tidsplan og bruger lidt kvalitetstid til at udforske dette massive stykke bagdel! Du har altid drømt om en stor flot bagdel som denne, så hvad venter du på?

Denne sexdukke er det mest realistiske stykke bagdel, du nogensinde har set, og med over 32 kg af blødt FantaFlesh®, der opsluger og masserer din penis, føles det bedre end den ægte vare!

Giv hende et kærligt klask i hendes enorme, runde bagdel og lyt til den lyd, den giver. Det jiggler og føles ægte! Klem hendes bløde hud, spred hendes baller.

Mulighed for både anal eller vaginal penetration.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme