Pipedream Extreme Toyz 3 i 1 Pocket Pussy Sæt

199,00 kr.

Fantastisk onanisæt til ham med tre forskellige masturbatorer fra Pipedream Extreme.

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pipedream Extreme Toyz 3 i 1 Masturbator Sæt – Alt hvad han kan ønske sig! 

Dette 3 i 1-sæt fra Pipedream Extreme er alt det, manden har brug for, når det gælder skøn onani. Sættet indeholder tre realistiske masturbatorer med forskellige seksuelle åbninger: en vaginal, en anal og en oral åbning.

Masturbatorene er designet til at give en autentisk og realistisk følelse under brug og er lavet af højkvalitets materialer, der er sikre for kroppen. De indre teksturer og kanaler er specielt udformet for at øge stimulationen og give en intens seksuel oplevelse.

Dette masturbator sæt er det ideelle valg for mænd, der ønsker en realistisk og intens onanioplevelse med tre forskellige åbninger at vælge imellem.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Autentisk og realistisk følelse.
  • Tre forskellige masturbatorer: vaginal, anal og oral.
  • Øget stimulation – stimulerende indre teksturer.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Enormt brugervenlig.
  • Lavet i bløde og behagelige materialer.

Information

Mærke: Pipedream Extreme
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde mund: 12 cm
Længde vagina: 13,3 cm
Længde anus: 13,3 cm
Diameter: Meget fleksibel
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme