Pipedream Extreme Toyz Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

1.299,00 kr.

Skøn masturbator med vibrationer og stønnefunktion fra Pipedream Extreme.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig onani med Pipedream Extreme

Glæd dig til at få fingrene i dette avancerede sexlegetøj, der er designet til at give en realistisk og intens oplevelse, mens du nyder at udleve dine frække brystsex-fantasier.

Legetøjet er formet, så du selv kan vælge, om du vil nyde dukkens vaginale eller anale åbning, mens du leger med dukkens fyldige og store bryster. Brysterne har også brystvorter, der kan stimulere penis under brug. Derudover har dukken en række forskellige vibrationer og pulseringer for at øge fornøjelsen og intensiteten.

Men det er ikke alt! Denne masturbator kan også stønne, når du penetrerer dens vaginale eller anale åbning. Indeni finder du en bevægelsessensor, der snakker til dig, jo mere du støder til. Dette giver en helt ny dimension til oplevelsen og gør det muligt at drømme dig væk i hed leg med din drømmekvinde. Det bliver ikke frækkere!

Uanset om du leder efter en realistisk brystsexoplevelse eller bare ønsker at udforske nye og spændende måder at stimulere din penis på, er denne masturbator et fantastisk valg til dig. Den er nem at bruge, let at rengøre og vil helt sikkert give dig en uforglemmelig oplevelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Forkæler penis med dejlige vibrationer.
  • Stønnefunktion – fortæller dig, hvor god du er i sengen (engelsk tale).
  • Vaginal og anal åbning.
  • Store og fyldige bryster – perfekt til fræk brystsex.
  • Nem at bruge.
  • Let at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Pipedream Extreme
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 23,5 cm
Indsættelig længde: 18,4 cm
Højde: 15,2 cm
Vægt: 3680 gram
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme