Bestil nu og modtag i morgen

Pump Worx Begynder Penispumpe Med Vibrator

299,00 kr.

Med denne penispumpe fra Pipedream, er du garanteret vilde resultater, der sørger for at transformere din penis til dens fuldeste potentiale samtidig med overdådig vibrerende nydelse.

Kun 3 tilbage på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Begynderens vibrationspumpe giver dig den størrelse og selvtillid, du altid har drømt om uden skadelige bivirkninger. For hvert klem af pumpekuglen, bliver dit lem større og fyldigere og svulmer op til sit fuldeste potentiale. Når du først er trængt ind i den glatte, fleksible PVC-åbning, opdager du hurtigt bankende, stenhårde erektioner. Det klare vakuumrør giver dig mulighed for at se dit lem vokse, og hurtigudløsningsventilen letter trykket med blot et tryk på knappen. Vælg en vibrationshastighed, og nyd ekstra stimulering, mens du pumpes op.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pump Worx Begynder Penispumpe Med Vibrator”