Pjur Back Door Regenererende Glidecreme 100 ml

59,00 kr.

Lækker vandbaseret glidecreme udviklet til analsex med en regenererende effekt, der virker helende på sår. Den indeholder desuden panthenol, der beskytter og forbedrer huden ved rødme og irritation.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pjur Back Door Regenererende Glidecreme er en vandbaseret glidecreme, der er udviklet til analsex og anal stimulation, så du får den bedst mulige oplevelse.

Den indeholder kamille for en beroligende og afslappende effekt samt panthenol, der beskytter og forbedrer huden ved rødme og irritation. Den har en regenerende virkning, der fugter og virker helende på sår.

Den har en blød konsistens, som hverken fedter eller klistre. Den er velegnet til brug sammen med sexlegetøj af alle materialer.

Pjur Back Door Regenerende Glidecreme er kondomvenlig og neutral i både duft og smag. Glidecremen er allergi-testet og drøj i brug.

Fantastiske Fordele:

  • Vandbaseret glidecreme, der giver dig de bedste forudsætninger for nydelsesfuld analsex.
  • Indeholder kamille og panthenol for en afslappende og beskyttende effekt.
  • Har en regenererende effekt og virker helende på sår
  • Den klistrer ikke og er neutral i både duft og smag
  • Den er dermatologisk testet, kondomvenlig
  • Bruges sammen med sexlegetøj af alle materialer

Detaljer

Indeholder: 100 ml

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzyl alcohol (deklarationspligtigt parfumestof), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Panthenol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extractolie.

1 anmeldelse af Pjur Back Door Regenererende Glidecreme 100 ml

  1. Piet

    Synes Pjur Back Door er god og “klister” ikke. Glideevnen vare længe. Kan klart anbefale den her glidecreme. 5 stjerner her fra 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen