Pleaser Ava Trussevibrator Grøn

399,20 kr.

Skøn trussevibrator fra Pleaser til hede og romantiske dates og sjov parleg.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pleaser Ava Trussevibrator – Vibrerende fornøjelser med Ava fra Pleaser

Gør din aften lidt sjovere med denne fantastiske trussevibrator fra Pleaser. Perfekt til en hed og romantisk date med din partner på din yndlingsrestaurant! Det bliver jeres frækkeste hemmelighed.

Pleaser Ava Trussevibrator er en vibrator designet til kvinder. Den er lavet af flydende silikone og er trådløs og genopladelig. Den er formet til at passe din trusse og er derfor også beregnet til at blive båret inde i trussen, så den er helt diskret. Du kan styre vibrationerne på selve vibratoren eller med den trådløse fjernbetjening.

Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner, som gør det nemmere for hende at nå klimaks. Perfekt til frækt forspil! Denne vibrator er velegnet til solo-brug eller for par, der ønsker at eksperimentere og tilføje ekstra stimulation til deres sexliv. Den er også vandtæt, så den kan bruges i badet eller i bruseren.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Intens stimulation til hende.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Lavet i blød og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 9,3 x 3,7 cm
Vægt: 240 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Ladetid: 70 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme