Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Endurance Penisring Sæt Sort

Original price was: 63,20 kr..Current price is: 47,20 kr..

Sæt med forskellige penisringe fra Pleaser til længerevarende erektioner og intens nydelse under samleje eller forspil.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Penisring sæt fra Pleaser – Dejligt sexlegetøj til ham

Endurance fra Pleaser er kraftfuldt og alsidigt sexlegetøj, der er designet til at give en mere intens og tilfredsstillende seksuel oplevelse for både dig og din partner. Dette sæt med forskellige penisringe er lavet af silikone i høj kvalitet, hvilket gør, at ringene er enormt bløde og behagelige at have på samtidig med at de er stramme og holdbare for at opretholde erektionen.

Penisringen fungerer ved at stramme omkring penis og hjælpe med at opretholde en længerevarende og mere fast erektion, mens den også stimulerer penis og øger følsomheden for begge parter. Dette sexlegetøj er ideelt til både solo- og parbrug, og kan bruges under både forspil og samleje. Uanset hvordan du vælger at bruge dette sæt, kan du være stensikker på, at du kommer til at elske det.

Penisringene er supernemme at bruge og rengøre efter brug, og så er de også vandtætte, så du kan fortsætte legen ude på badeværelset under bruseren eller i badekarret. Sexlegetøjet er perfekt til dem, der ønsker at eksperimentere med deres seksuelle oplevelser og opnå større seksuel tilfredsstillelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Sæt med forskellige penisringe.
 • Øger erektionsstyrken.
 • Øget følsomhed.
 • Alsidig brug – kan bruges alene eller sammen med en partner.
 • Brugervenlige – kan bruges af både erfarne og begyndere.
 • Lavet i behageligt silikone materiale.
 • Kan bruges enkeltvis eller sammen.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Ydre diameter: 4,3 x 3,8 x 3,3 cm
Indre diameter: 3,1 x 2,5 x 2,3 cm
Vægt: 50 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

4 anmeldelser af Pleaser Endurance Penisring Sæt Sort

 1. Kasper

  Produktet gør hvad det skal. Giver en længere og mere følsom oplevelse. Jeg er super tilfreds

 2. Malthe

  Den fungerer, som den skal, og så er det virkelig godt, at der er 3 størrelser, så man nemt kan vælge den rigtige størrelse eller eksperimentere, med flere ringe på samme tid

 3. Johnny

  Havde aldrig prøvet penisringe før nu og må sige det var en fornøjelse. Den var mere fyldig og hård end den plejer. Kan godt anbefale

 4. Anders

  egentlig okay men den mindste var lige lille nok. stadig super frækt at bruge dem alle tre på samme tid. konen var glad

Tilføj en anmeldelse af varen