🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Pleaser Grace Bækkenbundskugler Grøn

269,00 kr.

Luksuriøse bækkenbundskugler i blød silikone fra Pleaser. Perfekt til hende, der gerne vil træne sin bækkenbund.

Kuglevægt fra 25 gr. til 130 gram afhængig af kombination. Manual medfølger.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pleaser Grace Bækkenbundskugler – Dejlig bækkenbundstræning til hende 

Styrk din bækkenbund med dette smarte sæt af træningskugler fra Pleaser, der er designet til at styrke bækkenbundsmusklerne og forbedre vaginal toning. Sættet består af 4 kugler, der kan 1 eller 2 som indsættes i vagina og bruges til dine kegel-øvelser. Selvom der kun er fire bolde, kan du frit kombinere mere end 6 forskellige vægte. Kegelkuglen kan fjernes for udskiftning, og hele produktet er meget nemt at rengøre.

Pleaser Grace Bækkenbundskugler er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet og er sikre og bløde at bruge. De er lette at indsætte og fjerne, og så har de en jævn overflade, som giver maksimal komfort under brug.

Grace er det ideelle sæt til kvinder, der ønsker at forbedre deres seksuelle sundhed og velvære ved at styrke deres bækkenbundsmuskler. Det kan også være nyttigt for kvinder efter fødslen eller i overgangsalderen for at styrke og tone bækkenbunden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Kuglevægt fra 25 gr. til 130 gram afhængig af kombination. Manual medfølger.
  • Charmerende og luksuriøst design.
  • Forbedret bækkenbundsmuskulatur.
  • Vaginal toning – for en stram vaginal muskulatur.
  • Øget seksuel nydelse.
  • Medicinsk silikone – blødt og sikkert for kroppen.
  • Brugervenlige kugler.
  • Snor i bunden – for sikker indsættelse og fjernelse.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Single kugle: Længde: 13,7 cm

Diameter: 3,4 cm

Double kugle: Længde: 18,3 cm

Diameter: 3,4 cm

Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme