Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening Sort

399,00 kr.

Gør dit kærligshedsliv endnu bedre med denne vidunderlige par vibrator med fjernbetjening fra Pleaser. Perfekt til romantiske aftener med din udkårne.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernebetjening Sort – Pirrende fornemmelser til par

Lad kærligheden blomstre mellem dig og din partner med Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening Sort. Med sin U-form får både du og din partner mulighed for at blive stimuleret samtidig under samleje, hvilket tilføjer en ny dimension af spænding til legen.

Vibratoren skal blot indføres i vagina, så den flade side går ind og rammer g-punktet, mens den brede del forkæler klitoris med pirrende vibrationer. Lad vibratoren sidde oppe under samleje, så når han trænger op i dig, så vil hans penis også blive stimuleret af de dejlige vibrationer.

Du vælger mellem de 12 vibrationsfunktioner ved at trykke kort på “tænd/sluk” knappen eller ved at bruge den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen tillader også fræk par leg uden for soveværelset, og er det perfekte redskab til ham, når han vil styre din nydelse.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Helen er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden også lavet i superbehagelig og blød silikone, der føles utrolig lækker mod huden og gør din stimulation endnu bedre. Med en ladetid på 70 minutter er denne vibrator hurtig klar til at forkæle dig med 60 minutters intens nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Stilfuldt og ergonomisk design.
 • Kan forkæle ham og hende under samleje.
 • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
 • Vibrationer kan styres på vibratoren eller med fjernbetjeningen.
 • Lavet i superblød og behagelig silikone.
 • Ladetid på 70 min. og brugstid på 60 min.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Klitoris og vaginal
Størrelse: 8,5 x 2,5 x 1,6 cm
Vægt: 260 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Ladetid: 70 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

2 anmeldelser af Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening Sort

 1. Johanne

  Mega god vibrator som vi begge fik stor glæde af! Så elsker jeg at den kommer i en lækker sort kasse, der er diskret i skuffen. Kan klart anbefales!

 2. Peter

  Helen er et must-have for par, der gerne vil tilføje lidt ekstra sjov til deres forhold. Den er absolut værd at investere i – vi bruger i hvert fald jævnligt med stor glæde!

Tilføj en anmeldelse af varen