Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening Sort

499,00 kr.

Gør dit kærligshedsliv endnu bedre med denne vidunderlige par vibrator med fjernbetjening fra Pleaser. Perfekt til romantiske aftener med din udkårne.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening – Pirrende fornemmelser til kærlighedslivet

Vil du gerne skrue op for den romantiske stemning derhjemme? Så gør det med denne vidunderlige par vibrator fra Pleaser. Med sin U-form får både du og din partner lov til at mærke intense vibrationer, der helt bestemt vil få kærligheden til at blomstre mellem jer.

Pleaser Helen Par Vibrator med Fjernbetjening indføres i vagina, så den flade del går ind og rammer kvindens g-punkt, mens den brede del forkæler klitoris med skønne vibrationer. Vibratoren kan bruges under samleje, hvilket betyder, at din partner blot skal indføre penis, mens den er oppe, og så vil hans penis blive stimuleret af både dig og intense vibrationer.

Du vælger mellem de 12 vibrationsfunktioner ved at trykke kort på “tænd/sluk” knappen eller ved at bruge den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen tillader også fræk par leg uden for soveværelset, og er det perfekte redskab til ham, når han vil styre din nydelse.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Helen er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden også lavet i superbehagelig og blød silikone, der føles utrolig lækker mod huden og gør din stimulation endnu bedre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og ergonomisk design.
  • Kan forkæle ham og hende under samleje.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Vibrationer kan styres på vibratoren eller med fjernbetjeningen.
  • Lavet i superblød og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Klitoris og vaginal
Størrelse: 8,5 x 2,5 x 1,6 cm
Vægt: 260 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Ladetid: 70 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme