Pleaser Joanna Rabbit Vibrator Sort

399,00 kr.

Skøn elegant sort rabbitvibrator fra Pleaser med vibrationer og lufttryk. Perfekt til hende, der elsker en dyb og intens stimulation.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser by Private Play Joanna Rabbit Vibrator Sort – Stimulerende og sugende fornemmelser

Gør endnu mere ud af dine intime stunder med denne vidunderlige rabbitvibrator fra Pleaser. Med denne rabbit vibrator får du det bedste af begge verdener: nemlig klitoris stimulator og g-punkts vibrator i én!

Pleaser Joanna Rabbit Vibrator Sort er formet til at ramme dit g-punkt, mens den udenpå stimulerer klitoris med pirrende lufttryk. Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrations- og sugefunktioner, der gør det supernemt for dig at finde netop det mønster, der stimulerer dig allermest.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er 100% vandtæt. Vibratoren er desuden lavet af hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Pleaser Joanna er genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Med en ladetid på 120 min. og en brugstid på 70 min. har du altid dejlig stimulation til rådighed, når du har brug for det.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bliver leveret i den lækreste sorte kasse – lige til at ligge diskret i skuffen.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og elegant design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid.
  • Spændende kombination af vibrationer og lufttryk.
  • 10 vibrationsfunktioner og 10 sugefunktioner.
  • Ladetid på 120 min. og brugstid på 70 min.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 22,2 x 4 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX5)
Ladetid: 120 min.
Brugstid: 70 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme