Pleaser Rick Mini Bulletvibrator med Fjernbetjening

199,00 kr.

Lille og praktisk bulletvibrator fra Pleaser med trådløs fjernbetjening. Perfekt til kvinden, der altid er på farten og gerne vil have skøn nydelse tilgængelig!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Rick Mini Bulletvibrator – Vidunderligt sexlegetøj til hende og ham

Giv dig selv masser af glæde i soveværelset, når du tager denne mini bulletvibrator frem fra Pleaser. Med Rick får du en praktisk og lille mini vibrator, som du kan bruge hvor og når som helst. Perfekt til kvinden, der altid er på farten eller som en sjov lille tilføjelse til soveværelset.

Pleaser Rick Mini Bulletvibrator er specielt designet sexlegetøj til kvinder, som giver masser af intense og seksuelle oplevelser. Vibratoren har en superkraftig motor, der kan levere 10 forskellige vibrationsmønstre. Du kan styre disse vibrationer på selve vibratoren eller med den medfølgende trådløse fjernbetjening. Perfekt til fræk leg alene eller sammen med en partner!

Du vælger helt selv, hvor denne fornøjelseskammerat skal stimulere dig. Prøv at køre den ind over dine sensitive brystvorter og fortsæt ned langs kroppen, til du ender ved dit søde hot spot. Uanset hvor du vælger at bruge Rick, kan du være sikker på, at du kommer til at elske Pleaser Rick Mini Bulletvibrator.

Hvis du ikke kan få nok af denne mini vibrator, kan du altid fortsætte legen under bruseren eller i badekarret. Rick er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden også lavet af blød og lækker silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din nydelse endnu bedre. Denne genopladelige vibrator har desuden en ladetid på 120 min. og en brugstid på 50 min., så du altid kan opleve dejlig stimulation!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og praktisk design.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre.
  • Diskret størrelse – perfekt til rejsetasken.
  • Perfekt til stimulering af følsomme områder på kroppen.
  • Kan styres med den trådløse fjernbetjening.
  • Ladetid på 120 min. og brugstid på 50 min.
  • Lavet i blød og hudvenlig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 8,6 x 2 cm
Vægt: 220 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX6)
Ladetid: 120 min.
Brugstid: 50 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme