Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Terry Dildo Vibrator

299,00 kr.

Prøv Pleaser Terry – vores realistiske dildovibrator, der er lavet i det lækreste og blødeste materiale, så du kan opleve dejlig anal eller vaginal stimulation. Fås i 2 flotte farver.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser by Private Play Terry Dildo Vibrator – Intens stimulation med Terry fra Pleaser

Udforsk dejlig stimulation med Pleaser Terry Dildo Vibrator, der kan bruges til både anal og vaginal sex. Dildoen kommer i to forskellige farver, sort og lys hud, så du kan vælge den dildo, der passer bedst til dit humør.

Dét, der kendetegner Terry, er dens realistiske design, der imiterer udseendet af en ægte penis. Dildoen har et markeret penishoved samt vener, der bidrager til en mere autentisk stimulation. Udover dette har dildoen også 10 forskellige vibrerende funktioner, der giver endnu mere nydelse, når du bruger den til vaginal eller anal penetration. Dildoen kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder, og er derfor også helt ideel til parlege.

Pleaser Terry er desuden lavet i blødt og lækkert silikone, som føles utrolig behagelig mod huden. Dildovibratoren er genopladelig, og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel. Med en ladetid på ca. 120 minutter og en brugstid på 70 minutter kan du se frem til masser af skøn stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt design.
  • 10 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Kan bruges vaginalt eller analt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Realistiske detaljer.
  • Lavet af kvalitetsmaterialer.
  • Ladetid 120 min. og brugstid 70 min.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 21,6 x 3,1 cm
Vægt: 260 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX5)
Ladetid: 120 min.
Brugstid: 70 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme