CalExotics Colt Power Drill Analperler

179,00 kr.

Stimulerende analkugler fra CalExotics for skøn anal tilfredsstillelse.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

CalExotics Colt Power Drill Analperler – Til Anale Fornøjelser

Med Colt Power Drill kan du udforske dine anal fantasier på en spændende måde. De runde perler indføres en efter en til dit ønskede behov bliver opfyldt, hvorefter du tager dem ud i det tempo, du er komfortabel med. Det runde håndtag forenden gør det nemt for dig at styre perlerne og dermed også din nydelse.

Analkuglerne er lavet i et lækkert og fleksibelt silikonemateriale og så er de kropssikre. Perlerne er faste, men alligevel bøjelige, hvilket gør det nemmere for dig at ramme dine skjulte punkter. Perfekt gradueret og med lækre riller for optimal fornøjelse. Så hvad venter du på? Gør dig klar til at tilføje ekstra spænding til din sexlegetøjssamling. Hele din krop vil vibrere med glæde og hver ribbet kugle vil tilføje mere tilfredshed.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret anal glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremstillet i et lækkert og fleksibelt silikonemateriale.
  • Kropssikre – så du ikke skal bekymre dig om andet end nydelse.
  • Anal sexlegetøj til både mænd og kvinder.
  • Perfekt gradueret og med lækre riller.
  • Nemme at rengøre efter brug.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Mand/Kvinde
Længde: 27 cm
Diameter: 4,5 cm
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme