Private Alexa Tomas Superstar Vagina Mastubator

349,00 kr.

Skønt onaniprodukt til ham. Nyd Alexis Tomas hvor og når du vil!

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlig stimulation til ham!

Oplev denne petite señoritas kurver tæt og personligt med den fantastiske Alexa Tomas Vagina Mastubator

Dette karamelfarvede design tager dig med på dit livs tur, nøjagtigt som Alexa ville. Et must-have for fans af den spanske bombe, masturbatorens realistiske indvendige struktur og stramme vaginale åbning vil give sensationel stimulation, lige hvor du vil have det. Alexa Tomas mastubator er lavet af førsteklasses materialer og overholder den højeste kvalitetsstandard, og er et holdbart, kropssikkert og spændende valg i intim fornøjelse!

Alexa Tomas er en rigtig privat superstjerne! Denne sexede spanske vixen er måske lille i højden, men hun har en stor appetit på fornøjelse. Alexa kan virke lidt genert, men når du får hende nøgen, er hendes sexede krop og frække sind klar til noget.

Oral, anal, ethvert hul: denne generte señorita kan simpelthen ikke modstå den lidenskabelige fristelse. Nu kan du erobre hendes stramme, indbydende kurver!

Fantastiske Fordele: 

  • Første klasses onaniprodukt.
  • Holdbart, kropssikkert, kvalitets silicone.
  • Masser af timers fornøjelse
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme