Private Ginebra Pornstar Vagina Masturbator

349,00 kr.

Oplev Ginebra Bellucci! Skøn stimulering til ham, som du kan nyde hvor og når du vil.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til ham!

Oplev denne frække Latinas kurver på nært og personlig vis med den fantastiske Ginebra Bellucci masturbator. Dette karamelfarvede design tager dig med på dit livs tur, nøjagtigt som Ginebra ville.

Et must-have for fans af den brændende, petite bombe, masturbatorens realistiske indvendige struktur og stramme vaginale åbning vil levere sensationel stimulering, lige hvor du vil have det.

Lavet af førsteklasses materialer og overholder den højeste kvalitetsstandard, Ginebra Bellucci Vagina er et holdbart, kropssikkert og spændende valg i intim fornøjelse! Denne Latina har en brændende lidenskab for hankønnet. Denne petite skønhed elsker rollespil som en fræk tjenestepige, der forfører partnere til at give det til hende hårdt.

Fantastiske Fordele: 

  • Et musthave for fans.
  • Oplev den realistiske stramme indvendig struktur – lavet efter din yndlings pornostjerne.
  • Lavet af førsteklasses materialer.
  • Overholder den højeste kvalitetsstandard.
  • Dette karamelfarvede design tager dig med på din livs tur ligesom Ginebra ville.
  • Masser af timers fræk leg.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme