Private Hot Bombshell Vagina Masturbator

149,00 kr.

Her får du den ultimative onani oplevelse til mænd. Slip fantasien løs og læn dig tilbage og nyd denne Blowjob Tube. Formet efter en dejlig varm vagina, der er klar, når du er.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Nydelse overalt i verdenen!

The Hot Bombshell af Private er en kompakt, rejsesikker masturbator – klar til at glæde dig, hvor og når du vil!

Tag den med overalt. Nyd en ekstra lækker onani oplevelse i flyet, på hotellet – ja, hvor end du lyster. Fremstillet af hudvenlige kvalitetsmaterialer får du en realistisk oplevelse af en ægte, stram vagina.

Dette kompakte og diskrete design er designet til at levere den ultimative onani oplevelse. Med blød realistisk struktur og et behageligt greb er det et sensuelt valg i intim tilfredshed. Hot Bombshell er lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed, en naturtro oplevelse og nem rengøring. Her får du den højeste standard i fræk sjov med denne Vagina Masturbator til mænd.

Røret er fremstillet af PP plast – det indvendige sleeve er lavet af TPR. Hold sleevet rent med rengøringsspray til sexlegetøj og det holder i mange år.

Fantastiske Fordele:

  • Realistisk tekstur og naturtro følelse.
  • Et behageligt ergonomisk greb.
  • Ægte hudteknologi.
  • Justerbar vakuum funktion.
  • Nem at rengøre.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: Private
Farve: Hud/sort
God til: Mand
Længde: 21 cm
Diameter: 7,5 cm
Feature Suction Power
Vandtæt: Ja
Stimulation: Penis
Medfølger: 1 stk. Stimul8 vandbaseret glidecreme 4 ml og 1 stk. prøve på Stimul8 plejende pulver.
Batteri: Nej
Materiale: TPR og PP-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Private Hot Bombshell Vagina Masturbator

  1. Uartige fyr

    OMG vidunderlige og direkte ubeskrivelig dejlig varm lillebitte snævre jomfru TISSEKONE ..alle fyr køøøb

Tilføj en anmeldelse af varen