Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Private Personal Trainer Masturbator

349,00 kr.

Her får du den ultimative onaniopleve til mænd. Slip fantasien løs og læn dig tilbage og nyd den Private Pussy Tube. Fremstillet af hudvenlige kvalitetsmaterialer får du en realistisk oplevelse af vagina. 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En skøn oplevelse til ham!

Private Personal Trainer fra Private er en sensationel maturbator, klar til at tage dig med på dit livs tur.

Designet til at træne din udholdenhed og samtidig levere den ultimative orgasme. Med lystig realistisk struktur og et behageligt ergonomisk greb er det et førsteklasses valg til onani.

Personal Trainer Tube er lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed, en naturtro oplevelse og nem rengøring. Hvis du vil forbedre din udholdenhed, forblive hård og holde længere, så har denne Private Personal Trainer Tube din ryg.

Fantastiske Fordele:

  • Realistisk tekstur og naturtro følelse.
  • Et behageligt ergonomisk greb.
  • Ægte hudteknologi.
  • Justerbar sugekop.
  • Nem at rengøre.

Specifikationer

Total længde 26 cm
Diameter Ø 8,5 cm
Vandtæt Ja
Bodysafe Ja
Materiale Rør af PP plast Ærme lavet af Real Skin Technology (TPR)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Private Personal Trainer Masturbator”