Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Celestials Rose Multi Vibrator Rød

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Forkæl dig selv med denne fantastiske og smukke rosevibrator fra Celestials by Private Play, der helt sikkert vil tage dine intime stunder til nye højder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimulation med Celestials by Private Play Rose Multi Vibrator 

Celestials Rose Multi Vibrator Rød er en fantastisk multivibrator, der er designet til at bringe ekstase og glæde til dit intime legeunivers. Denne elegante og kraftfulde vibrator er skabt til at tilfredsstille dine dybeste lyster og skabe uforglemmelige øjeblikke af nydelse.

Den smukke rose er udstyret med flere stimuleringsfunktioner, der giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af erotiske fornemmelser. Med sine 10 forskellige vibrationsmønstre og 10 sugemønstre kan du tilpasse oplevelsen efter dine præferencer og skabe variation i dine erotiske eventyr.

Denne vibrator er vandtæt, hvilket betyder, at du kan nyde den i brusebadet eller badekarret uden bekymring. Det åbner også op for muligheden for at tilføje lidenskab og sensualitet til dine våde lege. Den genopladelige funktion giver dig frihed til at bruge din vibrator uden bekymring for at løbe tør for batteri. Med den medfølgende USB-oplader kan du nemt genoplade den, når det er nødvendigt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og stilfuldt design.
  • Vælg mellem 10 vibrations- og 10 sugefunktioner.
  • Lavet i blødt og behageligt silikone.
  • Ergonomisk formet – for behagelig stimulation.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Celestials by Private Play
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 5,5 x 5,5 x 30 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme