Bestil nu og modtag i morgen

Private Play Trusse Vibrator App-styret Pink

299,00 kr.

Tag din stimulation til nye højder med Private Play Trusse Vibrator. Perfekt til intime dates eller fræk leg i soveværelset.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Gør legen lidt frækkere med Private Play Trusse Vibrator App-styret Pink

Introducer en helt ny dimension af nydelse og intimitet i dit sexliv med Private Play Trusse Vibrator. Denne app-styrede vibrator er designet til at levere ekstatiske oplevelser og diskret fornøjelse, når du har lyst til at udforske dine erotiske fantasier.

Private Play Trusse Vibrator er udformet i et blødt og behageligt pinkt silikone-materiale, der føles silkeblødt mod huden. Den er ergonomisk formet og kan nemt placeres inde i trussen for en diskret og hands-free stimulering.

Den virkelige magi sker dog, når du forbinder Private Play Trusse Vibrator til den tilhørende smartphone-app. Appen giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige vibrationsmønstre og intensitetsniveauer, så du kan skræddersy din egen unikke oplevelse. Du kan vælge mellem 9 forskellige vibrationstilstande, der tager din nydelse til nye højder.

For at forstærke spændingen og tilføje en ekstra dimension af intimitet, kan du give kontrollen over Private Play Trusse Vibrator til en partner. Uanset om I er i samme rum eller adskilt af afstand, kan din partner via appen overtage styringen og levere intense og pirrende fornemmelser, der vil sende dig i ekstase.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og stilfuldt design.
  • Vælg mellem 9 forskellige vibrationstilstande.
  • Kan styres via app på din smartphone.
  • Lavet i blødt og behageligt silikone.
  • Ergonomisk formet – for behagelig stimulation.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Private Play
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 8,5 cm
Bredde: 4 cm
Vægt: 46 gram
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme