Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Private Sexy Sista Vagina Masturbator To Go

(1 kundeanmeldelse)

149,00 kr.

Den perfekte masturbator til manden, der virkelig vil forkæle sig selv.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker selvforkælelse til ham!

Sexy Sista To Go by Private er en kompakt, rejsesikker maturbator, klar til at glæde dig, hvor og når du vil!

Det kompakte og diskrete design, er designet til at levere den ultimative tilfredshed. Med blød realistisk struktur og et behageligt greb er det et sensuelt valg i intim tilfredshed.

Sista To Go er lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed, en naturtro oplevelse og nem rengøring. Hvis du vil have den højeste standard i fræk sjov, har Private fået dig – og din manddom – dækket!

Fantastiske Fordele:

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Private Sexy Sista Vagina Masturbator To Go

  1. Victor

    Har købt 3 forskellige To Go Masturbator. De rigtige gode.

Tilføj en anmeldelse af varen