Private Shona River Blowjob Masturbator

399,00 kr.

Her får du den ultimative onani oplevelse til mænd. Slip fantasien løs og læn dig tilbage og nyd denne masturbator – formet efter den blonde pornostjerne Shona River. Fremstillet af hudvenlige kvalitetsmaterialer får du en realistisk oplevelse af hendes mund.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse til ham

Oplev denne liderlige vixens tiltrækning på nært og personlig vis med den fantastiske Shona River Blowjob Masturbator.

Dette hudfarvede tube design tager dig med på dit livs tur, nøjagtigt som Shona ville. Et must-have for fans af den blonde bombe.

Masturbatorens realistiske indvendige struktur og stramme munding åbner op for sensationel stimulation, lige hvor du vil have det. Brug den under dynen, i badet – ja, lige hvor du vil.

Shona River Blowjob Masturbator er lavet af førsteklasses hudvenlige materialer og overholder den højeste kvalitetsstandard, og er et holdbart, kropssikkert og spændende valg af blowjob-fornøjelse på øverste hylde!

Røret er fremstillet af PP plast – det indvendige sleeve er lavet af TPR. Hold sleevet rent med rengøringsspray til sexlegetøj og det holder i mange år.

Fantastiske Fordele:

  • Realistisk tekstur og naturtro følelse.
  • Et behageligt ergonomisk greb.
  • Ægte hudteknologi.
  • Justerbar vakuum funktion.
  • Nem at rengøre.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: Private
Farve: Hud/blå
God til: Mand
Længde: 26 cm
Diameter: 8,5 cm
Feature Suction Power
Vandtæt: Ja
Stimulation: Penis
Medfølger: 1 stk. Stimul8 vandbaseret glidecreme 4 ml og 1 stk. prøve på Stimul8 plejende pulver.
Batteri: Nej
Materiale: TPR og PP-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme