Private Turbo Stroker Blå med Vibrator

299,00 kr.

Superfræk stroker til ham, der gør onanisessioner endnu bedre! Lavet med “pulse-teknologi” og har en skøn opvarmningsfunktion. Et absolut must-have sexlegetøj til ham!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør dine intime stunder endnu bedre!

Med PRIVATE Turbo Stroker får du et fantastisk legetøj til ham, der gør dine onanisessioner endnu bedre og tager dem til helt nye højder! Denne stroker er lavet med “pulse-teknologi”, som både vibrerer og pulserer i forskellige mønstre og styrker. Dette vil føles fuldstændig fantastisk, og du kommer til at hungre efter mere.

Derudover er denne stroker lavet i et ergonomisk design, så du har et godt greb om den, og så har den en flot, blå farve. Derudover har den en skøn opvarmningsfunktion, som både føles helt igennem fantastisk og virker enormt pirrende.

Fantastiske Fordele: 

  • Lavet med “pulse-teknologi” – for en pirrende oplevelse.
  • Ergonomisk design.
  • Superflot og elegant, blå farve.
  • Vibrerer og pulserer i forskellige mønstre og styrker.
  • Opvarmningsfunktion.

Information

  • Mærke: Private
  • Farve: Blå
  • Længde: 13 cm
  • Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Private Turbo Stroker Blå med Vibrator”