Pump Worx Max-Precision Power Penispumpe

(1 kundeanmeldelse)

429,00 kr.

Oplev fyldige, hårde erektioner, der holder længere med denne professionelle Max-Precision Power penispumpe.

Med denne penispumpe i klar akryl og med måleenheder, følger nu nemt og præcist din proces pump for pump mod dit fulde potentiale.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk penispumpe til ham!

Oplev fyldige, hårde erektioner, der holder længere med denne professionelle Max-Precision Power Pump. Denne håndholdte penispumpe er udviklet som et overkommeligt, ikke-kirurgisk alternativ til dyre medicinske procedurer og piller, og er den nemme måde at straks forstørre din penis uden negative bivirkninger.

Indsæt blot din penis i vakuumcylinderrøret, klem pistolgrebshåndtaget, og se din penis blive større, hårdere og fyldigere end nogensinde før! Den bløde PVC-muffe danner en perfekt tæt forsegling mod huden og skaber et kraftigt vakuum inde i kammeret, hvilket tvinger din erektion til hurtigt at ekspandere og svulme op med kraft.

Den klare vakuumcylinder giver dig mulighed for at se din penis blive større trin for trin. Røret er lavet af tykt, kraftigt akryl og markeret med både metriske og amerikanske standardgraderinger for præcist at måle din vækst.

Præcisionstrykmåleren giver dig mulighed for at overvåge din pumpeproces og følge det stigende ​​vakuumtryk. Når du har nået den ønskede størrelse, skal du blot trække i hurtigudløseren for øjeblikkeligt at aflaste trykket, og du er klar til leg!

Vi anbefaler hos Private Play en vandbaseret glidecreme til at skabe en tæt forsegling af penis samt legetøjsrens til efter brug.

Fantastiske Fordele:

  • Fyldigere og hårdere erektion.
  • Frækt udseende.
  • Lækker fornemmelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Pump Worx Max-Precision Power Penispumpe

  1. Henrik

    Hvis du træner med den her penispumpe opnår du hurtigt dit mål. Jeg var lidt skeptisk, men har ikke fortrudt mit køb.

Tilføj en anmeldelse af varen