Pump Worx Penispumpe “Rookie of the Year” Sort

149,00 kr.

Klassikeren for begyndere. Populær penispumpe fra Pump Worx, der med det gennemsigtige rør, lader dig følge dit lems udvikling. Få nemt og hurtigt en hård og fyldig erektion.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker penispumpe til ham!

Pump Worx Penis Pumpe Rookie of the Year er en lækker penispumpe i gennemsigtig og sort. Penispumpen med pumpebold og manuelt afløbssystem, gør din onani skøn og dejlig med sugestimulation. Næsten ligesom et blowjob.

Penispumpen er den perfekte til dig, der for første gang skal forsøge dig med en pumpe. Den hjælper dig til en fyldigere og hårdere erektion.

Hvis man bruger pumpen før sex, vil mange opleve en mere intens sexoplevelse. Når der dannes vakuum trækkes blodet ud i din penis, hvilket giver den hårdere rejsning.

Det er en god idé at påføre lidt vandbaseret glidecreme på bunden af penispumpen. Det skaber en bedre vakuum. Start forsigtigt ud hvis du er nybegynder og husk at stoppe hvis det bliver smertefuldt.

Husk at se vores udvalg af vandbaseret glidecreme hos Private Play.

Fantastiske Fordele:

  • Fyldigere og hårdere erektion.
  • Frækt udseende.
  • Lækker fornemmelse.

Specifikationer

Mærke: Pump worx
Farve: Gennemsigtig og sort
God til: Mand
Længde: 21,7 cm
Diameter: 5 cm
Stimulation: Forstærker erektionen
Manual: Engelsk
Materiale: ABS, acryl, TPR,PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme