Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pump Worx Performance Pro Penispumpe

199,00 kr.

Effektiv og imponerende penispumpe til ham. Perfekt til dig, der gerne vil have en hårdere og længere erektion.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn penispumpe til ham 

Her får du en effektiv og skøn penispumpe til ham, der ønsker en længere og hårdere erektion. Pumpen suger kraftigt og sørger for, at du får et imponerende resultat, som både du og din partner vil værdsætte.

For virkelig at sætte prikken over i’et, anbefaler vi, at du bruger en penisring sammen med dette produkt. Så sikrer du, at din penis forbliver hård og flot, indtil du når udløsning.

Fantastiske Fordele: 

  • For en længere og hårdere erektion.
  • Imponerende resultat.
  • Glæder både dig og din partner.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pump Worx Performance Pro Penispumpe”