Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe

349,00 kr.

Den klassiske, store penispumpe.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækkert legetøj til ham!

Pump Worx XXL Maximizer Penis Pumpe er en gennemsigtig penispumpe med 2 fingergreb og sikkerhedsventil. Denne pumpe overbeviser med specielt stærk sugekraft. Til alle mænd, der ønsker en effektiv styrketræning. Med behagelig sugestimulering – svarende til et blowjob.

Da pumpen er gennemsigtig får du et klart overblik over hvor stor den kan blive. Maximizer pumpen har god effekt, hvis du bruger den inden sex eller onani. Penispumpen giver dig en hårdere rejsning. Pumpen er nem og behagelig at bruge.

Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum.

Se også vores udvalg af vandbaseret glidecreme.

Fantastiske Fordele:

  • Fyldigere, kraftigere og frækkere erektion.
  • Nem at benytte.
  • Stærk sugekraft.
  • Føles som et blowjob.

Specifikationer

Mærke: Pump worx
Farve: Gennemsigtig og sort
God til: Mand
Længde: 33 cm
Indre Diameter: 6,5 cm
Manual: Engelsk
Stimulation: Forstærker erektionen
Materiale: ABS, silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme