RIMBA Bondage Play DildoGag Sort

699,00 kr.

Hot dildo-gag fra RIMBA. Perfekt til dom/sub-par.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kinky dildo-gag til hede stunder i soveværelset

Er du på udkig efter det helt rigtige BDSM-legetøj, der kan sætte din frække submissive på plads? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne dildo-gag fra RIMBA vil med garanti give jer masser af inspiration til hot leg i soveværelset, der giver jer lyst til at bruge gaggen igen og igen.

Som den dominerende er det naturligvis op til dig, hvornår din partner skal bære denne superfrække dildo-gag. Når den submissive har denne gag på, kan han/hun nemt tilfredsstille sin doms seksuelle behov. Du kan nemlig bruge dildoen til vaginal eller anal penetration – det er helt op til jer!

Bag dildoen sidder der en aftagelig penis indvendigt, som den submissive bliver tvunget til at have i munden alt efter den dominerendes ønske. Remmen er 1,5 cm bred, og så kan den justeres i 6 positioner fra 48 cm til 58 cm.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækker dildo-gag til kinky leg.
  • Justerbar rem.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Materiale: Læder