Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

RIMBA Bondage Play Læder Halsbånd Leopardprint

469,00 kr.

Frækt leopardhalsbånd med o-ring fra RIMBA.

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Halsbånd i stil 

Har du overvejet at anskaffe dig et halsbånd, der har et helt unikt og frækt udseende? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Dette læderhalsbånd med leopardprint fra RIMBA vil få dig til at se så fræk ud samtidig med, at det inviterer til hed leg i soveværelset.

Halsbåndet har glat læder på indersiden og ruskind på ydersiden, der gør det utrolig frækt og lækkert på samme tid. Kraven er 4 cm bred og 45 cm lang. Du justerer selv størrelsen bagi med metalspændet. Halsbåndet kan bæres af både mænd og kvinder, og I vælger naturligvis helt selv, hvordan rollefordelingen skal være mellem jer. Én ting er sikkert: I kommer til at få en fantastisk aften sammen, når en af jer har dette halsbånd på.

Det luksuriøse læderhalsbånd har desuden også en praktisk o-ring foran, der muliggør, at du eller din partner kan fastgøre et reb eller en rem. På den måde kan du eller din partner nemmere kontrollere den, der har halsbåndet på.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Hot leopardprint.
  • O-ring foran.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Leopardprint
God til: Begge
Materiale: Læder