RIMBA Bondage Play Læder Halsbånd med Nitter

359,00 kr.

Frækt læderhalsbånd med nitter og o-ring fra RIMBA.

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bondage-halsbånd til par

Vil du gerne skrue op for den erotiske stemning derhjemme? Så har vi fundet det helt rigtige bondage-produkt til dig. Dette læderhalsbånd fra RIMBA vil med garanti give masser af inspiration til, hvordan du og din partner kan nyde hinanden på nye og spændende måder.

Halsbåndet er lavet af læder, og så er det dekoreret med frækt metalnitter. Foran sidder der også en o-ring, der gør det muligt for dig eller din partner at fastgøre enten et reb eller en rem. I vælger naturligvis helt selv hvem af jer, der skal have halsbåndet på, men én ting er helt sikkert: I kommer til at få en fræk aften sammen, når en af jer har det på.

Halsbåndet er desuden også justerbart med et metalspænde bagpå, så du let kan få den bedste pasform. Halsbåndet kommer i to forskellige størrelser S/M og M/L, så du kan vurdere, hvad der passer bedst til dig.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • O-ring foran.
  • Dekoreret med sexet metalnitter.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelser: S/M = 32 – 38 cm og M/L = 38 – 44 cm
Materiale: Læder