RIMBA Bondage Play Læder Halsbånd Sort & Brun

499,00 kr.

Superfrækt læderhalsbånd med o-ring foran fra RIMBA.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt tilbehør til din leg 

Synes du, legen derhjemme trænger til at blive piftet lidt op? Så bør du prøve dette frække bondage læder halsbånd fra RIMBA. Når du først tager dette halsbånd på, kan du godt glæde dig til at se din partners reaktion. I kommer til at få en fortryllende fræk aften sammen!

Halsbåndet har en blød og polstret krave, der er lavet af ægte læder og med skum indeni. Det betyder, at du får den bedste bærekomfort. Halsbåndet er 7 cm bred og så kan det justeres med et metalspænde i 4 positioner. Halsbåndet kommer i en størrelse S/M, der svarer til 32 – 38 cm.

I vælger helt selv hvem af jer, der skal have dette superfrække halsbånd på. Halsbånd er det perfekte tilbehør til par, der elsker hede dominanslege, og der er ingen regler for, hvordan jeres rollefordeling skal være. Dette halsbånd kommer desuden også med en o-ring foran, der gør det muligt for jer at spænde et reb eller en rem fast, så den, der bærer halsbåndet, kan gå rundt som en lydig submissive.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • O-ring foran.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort og brun
God til: Kvinde
Størrelse: S/M (32 – 38 cm)
Materiale: Metal og læder