Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Rimba Bondage Play Strækbar Maske

199,00 kr.

Superfræk og strækbar maske fra RIMBA. Perfekt til begyndere inden for BDSM-verdenen eller til par, der gerne vil krydre stemningen i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hot BDSM-udstyr til par

Har du og din partner snakket om at eksperimentere med frækt BDSM-udstyr i soveværelset? Så bør I prøve denne strækbare maske fra RIMBA. Masken er især velegnet til par, der er begyndt at udforske BDSM-verdenen, men masken kan naturligvis også bruges af erfarne BDSM-entusiaster.

Masken kommer i en One Size, og så er den strækbar, hvilket betyder, at den er superbehagelig at have på. Når først du eller din partner har denne maske på, overlades al kontrollen til den dominerende, der enten kan forkæle sin partner med lækker nydelse eller straffe med hårde pisk bagi. Det er selvfølgelig helt op til jer, hvem af jer, der skal have masken på, og hvordan jeres leg skal foregå, men én ting er sikkert: det kommer til at blive så frækt!

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og klassisk design.
  • Strækbart materiale – for behagelig pasform.
  • Kan bruges til hede sanselege.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

 

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: One Size
Materiale: Nylon