Rimba Justerbar Læder Maske Med Gagball

959,00 kr.

Superfræk og kinky lædermaske fra RIMBA med silikone-gag. Perfekt til BDSM-entusiaster.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kinky lædermaske til hed BDSM-leg

Kan du godt lide frække og hede dominanslege i soveværelset? Så bør du prøve denne supersexede og justerbare lædermaske fra RIMBA. Masken er især velegnet til par, der holder af BDSM-leg, men kan naturligvis bruges af alle nysgerrige sjæle, der ønsker at gøre deres sexliv mere spicy.

Lædermasken er lavet af ægte nappalæder, og så kommer den med aftagelige øjne- og mundstykker, der er forbundet og justerbare med metal trykknapper. Bag mundstykket gemmer sig en fræk silikone-knebel, der nemt kan sættes i din subs mund, når han/hun har været lidt for kæk. Hætten lukkes med lynlås og snøre bagpå samt 2 metalspænder i nakken.

I vælger naturligvis helt selv hvem af jer, der skal have denne sexede læderhætte på, men én ting er helt sikkert: I kommer til at få en fræk aften sammen, når en af jer har det på.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Aftagelige læderstykker til mund og øjne.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Materiale: Læder