RIMBA Mouthgag Sink Stopper

399,00 kr.

Superhot mouthgag med prop fra RIMBA. Perfekt til dig, der gerne vil have total kontrol over din partners mund.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Total kontrol over din partner

Kan du godt lide at eksperimentere med frække BDSM-elementer, men mangler det helt rigtige redskab til at dominere over din partners mund? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne mouthgag fra RIMBA vil helt sikkert give dig masser af inspiration til, hvordan du kan styre din partner.

Mouthgag Sink Stopper giver dig mulighed for at bestemme over, om din partners mund skal være lukket og stille, eller om den skal være vidt åben for dig. Når denne gag står åben, kan du frit udforske dine seksuelle lyster, og når du er færdig, eller hvis din partner bliver for kæk, kan du nemt sætte proppen i, så han/hun ikke kan tale.

I vælger naturligvis helt selv hvem af jer, der skal have denne frække mouthgag på. Remmen kan justeres bagi, så den passer dit eller din partners hoved. Når først en af jer har denne gag på, kan I godt se frem til masser af kinky leg.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt BDSM-legetøj til par.
  • Perfekt til total kontrol over din partner.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Justerbar rem.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Materiale: Silikone