RIMBA Vibrerende Buttplug med Rævehale

299,00 kr.

Fræk og vibrerende buttplug med rævehale fra RIMBA. Perfekt til dejlige rollespilslege i soveværelset!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk, Frækkere, RIMBA Vibrerende Buttplug med Rævehale! 

Kast dig ud i spændende anal eventyr med denne sjove og sexede buttplug med rævehale fra RIMBA. Når først din partner har denne buttplug oppe, kan du godt glæde dig til at se din foxy partner bagfra!

Buttpluggen er kegleformet, hvilket betyder, at den nemt glider op under anal indførelse. Anal pluggen er også lavet i blød silikone, der gør, at den føles utrolig behagelig mod huden. Derudover har den også en aftagelig vibro-bullet, som tilføjer en ekstra spændende dimension til din nydelse.

Brug buttpluggen som del af frækt rollespil med din partner! Med denne kunstige rævehale kan du være helt sikker på, at du eller din partner kommer til at se så fræk ud!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at den medfølgende vibro-bullet bruger 3x LR44-batterier (medfølger).

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Perfekt til frækt rollespil.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet i behagelig silikone.
  • Kegleformet – for nem indførelse.
  • Pryder bagdelen.
  • Aftagelig vibrobullet medfølger.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Diameter: 3,5 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: 3x LR44-batterier (medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIMBA Vibrerende Buttplug med Rævehale”