ROMP Amp Analkæde Lilla

149,00 kr.

Kast dig ud i vidunderlig anal play med denne analkæde fra ROMP, der har 3 kugler i forskellige størrelser. Perfekt til skøn anal stimulation!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Glidende Overgang til Anal Play – ROMP Amp Analkæde Lilla! 

Har du begrænset erfaring med anal stimulation? Så skulle du overveje at prøve Romp’s Amp Anal Plug med Kugler. Denne fleksible og komfortable analkæde vil gøre din anale udforskning helt uforglemmelig!

Denne anal bead har 3 forskellige kugler i flere størrelser, så du nemt og behageligt kan vænne dig til at blive udvidet bagi. Kæden har desuden også en bred og sikker base i bunden, der gør, at din anal plug ikke glider uønskede steder hen. På den måde bliver det også muligt for dig at lege med denne kæde i længere perioder.

ROMP Amp Analkæde Lilla er det perfekte anal sexlegetøj til begyndere, men kan naturligvis også bruges af erfarne. Kæden kan desuden også bruges af både mænd og kvinder til dejlig anal stimulation, og er derfor også et ideelt sexlegetøj til par.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og lækkert design.
  • Perfekt til dejlig anal stimulation.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • 3 kugler med forskellige størrelser.
  • Bred og sikker base i bunden.
  • Lavet i hudvenlig og hygiejnisk silikone.

Information

Mærke: Romp
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Samlet længde: 13,5 cm
Diameter: Max. 2,6 cm
Vægt: 20 gram
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme