Romp Cello Vibrator Æg

299,00 kr.

Charmerende vibro-æg fra Romp. Perfekt til intime aftener i soveværelset eller frække dates med din udkårne!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse til hende 

Gør dit kærlighedsliv lidt sjovere med dette vibrerende æg fra Romp. Cello er perfekt til frække og intime lege i soveværelset, men kan også gøre næste date meget sjovere! Du kommer til at elske dette sexlegetøj.

Cello har 10 forskellige vibrationstilstande, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap på selve vibratoren, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening. På den måde får du mulighed for at læne dig godt tilbage, mens vibratoren gør arbejdet for dig, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse. Det er så frækt!

Det vibrerende æg er lavet i blød og hudvenlig silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og kan gøre dine intime fornøjelser endnu bedre. Hvis du ikke kan få nok af Cello, kan du altid tage det vibrerende æg med dig under bruseren eller i badekarret, da ægget er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og behageligt design.
  • Forkæler dit indre lystpunkt.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Romp
Farve: Turkis
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 18,2 cm
Diameter: Max. 3,9 cm
Vægt: 61 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme