Romp Dash Stroker Sort

299,00 kr.

Glæd dig til at opleve dejlige og sugende fornemmelser med Dash fra Romp.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intense og sugende fornemmelser 

Vil du gerne glæde dig selv med en dejlig masturbator? Så bør du prøve Dash fra Romp. Masturbatoren kommer i en diskret og elegant etui med kunstfærdig udsmykning, der gør den superfin at have stående på natbordet eller liggende i natskuffen.

Masturbatoren har en neutral åbning, der forkæler din penis intensivt. Du skal blot dreje på hætten, der sidder i enden af din masturbator, og så bliver der skabt et pirrende vakuum-tryk for en sugende fornemmelse. Du vælger selv, hvor intens din sugeintensitet skal være, så du kan få de mest tilfredsstillende orgasmer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Diskret og elegant design.
  • Intens stimulering til ham.
  • Neutral åbning.
  • Justerbart vakuum-tryk.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Lækkert og behageligt materiale.

Information

Mærke: Romp
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 20 x 7,5 cm
Vægt: 553 gram
Materiale: ABS og TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme