Steel Power Tools Rund Stål Penisring 8 mm – 45 mm

169,00 kr.

Penisring på 45 mm i 8 mm stål designet til fornøjelse og for at holde. Udforsk dit sexliv med stålværktøj.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En imponerende penisring til ham

Steel Power Tools har skabt en højkvalitetspenisring, der er lavet af rustfrit stål, og designet til at give en strammere og fyldigere erektion. Penisringen holder blodet inde i penis, hvilket øger følsomheden og intensiteten under sex.

Denne model har en bredde på 8 mm og en diameter på 45 mm, og den er nem at tage af og på. Da penisringen er lavet af rustfrit stål, er den let at rengøre efter brug og har et stilfuldt design, der ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed.

Hvis du ønsker at forbedre din seksuelle oplevelse og opnå mere tilfredsstillende erektioner, er denne penisring det perfekte valg for dig. Vi anbefaler, at du sætter penisringen på i slap tilstand med lidt glidecreme, så du nemt kan få den af og på.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • For længere udholdenhed.
  • Bedre og mere intens orgasme.
  • Til både par- og sololeg.
  • Supernem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Steel Power Tools
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis
Bredde: 8 mm
Diameter: 45 mm
Materiale: Stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Steel Power Tools Rund Stål Penisring 8 mm – 45 mm”