Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Charming Smile G-Punkt Vibrator

Original price was: 359,20 kr..Current price is: 279,20 kr..

Skøn g-punktsvibrator til hende, som får dig til at vride i nydelse!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibratoren, der giver dig det største smil på læberne!

Satisfyer Charming Smile G-Punkt Vibrator har de mest vidunderlige og kraftige vibrationer, der er perfekt fordelt inde i dens bløde silikoneskaft. Vibrationerne giver dig den mest intense stimulering, der virkelig får et smil frem på dine læber. Derudover, grundet dens kompakte størrelse, er denne vibrator en god begyndervibrator samt en fantastisk rejsekammerat.

Denne vibrator stimulerer dit g-punkt, som kan give dig de mest intense orgasmer. Dens kraftige vibrationer gør, at du kommer til at vride dig i nydelse. Derudover er vibratoren lavet af 100% eksklusiv silikone, som er særdeles fleksibel. Dette gør, at du kommer til at nyde din g-punktsstimulering endnu mere!

Derudover har vibratoren 12 vibrationsprogrammer, som du kan vælge mellem. Så er du altid sikret den bedste stimulering uanset dit humør. Vi anbefaler, at du benytter en lækker glidecreme sammen med dette produkt for at få en endnu mere intens stimulering.

Denne vibrator er også vandtæt, så du sikkert kan nyde den i badet. Tag den med under bruseren eller i badekaret, så du aldrig går glip af skøn stimulering. Når du og din vibrator har brug for hvile, så kan du bare sætte den til at oplade med det medfølgende USB-ladekabel, så du altid har dejlig stimulering til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Superkraftig, dyb vibration.
  • Silikon Flex Technologi.
  • Perfekt til g-punktstimulering.
  • Ren, blød kvalitetssilikone.
  • 12 vibrationsprogrammer.
  • Nem at rengøre.
  • Støjsvag.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • Litiumionbatterier.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Vægt: 220 g
Farve: Lilla
Velegnet til: Kvinder
Længde: 186.9 mm
Bredde: 57.51 mm
Højde: 43.9 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Vaginal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Charming Smile G-Punkt Vibrator”