Satisfyer Cotton Candy Klitorisvibrator Lilla

249,00 kr.

Skøn klitorisstimulator med dejlige vibrationer og trykbølger fra Satisfyer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sød stimulation til hende fra Satisfyer

Med Cotton Candy fra Satisfyer kan du godt se frem til dejlig og spændende klitoris stimulering, der kombinerer vibrationer og trykbølger. Du kommer til at elske denne klitorisstimulator, og mon ikke du vil få lyst til at række ud efter den igen og igen!

Stimulatoren har 2 separate og styrbare motorer med 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer, der giver dig masser af mulighed for at eksperimentere med en række af mulige kombinationer, som giver dig intense orgasmer. Du kan nemt vælge din yndlingsfunktion og glæde dig til dejlig stimulation enten alene eller sammen med en partner.

Hovedet på denne klitorisstimulator er lavet af kropsvenlig og hygiejnisk silikone, som omslutter din klitoris på en behaglig måde. Stimulatoren er desuden designet til at ligge behageligt i hånden og er derfor også en ideel fornøjelseskammerat til begynderen.

Hvis du ikke kan få nok af denne skønne klitorisstimulator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Cotton Candy er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Effektivt og stilfuldt design.
  • Dejlig stimulation af klitoris.
  • 2 separate og styrbare motorer.
  • 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer.
  • Lavet i kropsvenlig og hygiejnisk silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,6 cm
Bredde: 4,2 cm
Højde: 4,8 cm
Vægt: 96,57 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme