Bestil inden 9 minutes og vi sender i dag!

Satisfyer Curvy 1+ Klitoris stimulator Hvid

169,00 DKK

Revolutionær klitorisstimulator i verdensklasse. Opnå stimulation af klitoris ved trykbølgeteknologi og intense vibrationer.

På lager

Satisfyer Curvy 1+ App-Styret Klitoris Stimulator hvid
Satisfyer Curvy 1+ Klitoris stimulator Hvid

169,00 DKK

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Beskrivelse

Satisfyer Curvy 1+ Klitorisstimulator Hvid er en trykbølgevibrator, der blidt omslutter din klitoris med sit bløde silikonehoved.

Ved den innovative trykbølgeteknologi opnår du således stimulering af klitoris ved hjælp af både trykbølger og vibrationer. Dens specielle teknologi stimulerer din klitoris med pulserende trykbølger. En innovative vakuumteknologi designet til både den erfarne og nybegynderen med henblik på orgasme i verdensklasse. Pulseringsstimulation har vist sig at være særdeles effektiv for dem, der har svært ved at opnå orgasme.

Satisfyer Curvy 1+ er revolutionen blandt Satisfyer vibratorerne. Dette vidunder giver dig ikke kun en ophidsende kombination af intensive trykbølger og forskellige vibrationsprogrammer, men også mulighed for at styre det hele med en app, som overholder persondataforordningen (GDPR) og har stort fokus på databeskyttelse.

Den nye app Satisfyer Connect fås til alle operativsystemer – både til Android og iOS, inklusive Apple Watch. Den er gratis og overrasker dig hver måned med nye sprudlende funktioner.
Appen tilsluttes via Bluetooth eller internettet og styrer din klitorisvibrator med fantastiske vibrationskombinationer. Den virker som en fjernbetjening og kan for eksempel via mikrofonen på din smartphone forvandle lyde i omgivelserne til vibrationer eller overføre komplette playlister fra Spotify til inciterende rytmer på din klitoris.

Satisfyer Curvy 1+ Klitorisstimulator ligger perfekt i hånden, har en støjsvag motor og er produceret i hudvenlig silikone.

Produktet er 100 % vandtæt, hvormed du trygt kan medbringe det under bruseren eller i badekarret. Det er desuden miljøvenligt og særdeles let at oplade ved litiumionbatterierne i det medfølgende magnetiske USB-ladekabel.

Læn dig tilbage og glæd dig til at blive pirret og tilfredsstillet enten alene eller sammen med din partner.

Fantastiske Fordele:

  • Berøringsfri trykbølgestimulering
  • Benyttes både med – og uden app
  • Stimulerer med trykbølger
  • 2 superkraftige power-motorer
  • Vandtæt (IPX7)
  • Hudvenlig silikone
  • 11 trykbølge-programmer + 11 vibrationsprogrammer
  • Meget lydsvag
  • Let at rengøre
Specifikationer

Specifikationer

Bredde: 46 mm
Farve: Hvid
Velegnet til: Kvinder
Med trykbølger: Ja
Længde: 134,1 mm
Højde: 77,9 mm
Vægt: 143,8 g
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone
Kompatibilitet med Satisfyer Connect-app: Ja
Pleje & vedligehold

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Curvy 1+ Klitoris stimulator Hvid”