Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Curvy Trinity 2 – 3 i 1 Vibrator

Original price was: 359,20 kr..Current price is: 239,20 kr..

Lækker 3-i-1 vibrator, der forkæler hende med både trykbølger og vibrationer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En multifunktionel vibrator til hende

Få mere ud af pengene med Curvy Trinity 2 fra Satisfyer. Denne vidunderlige vibrator kan nemlig forkæle hende som aldrig før, og vil med garanti gøre dine intime stunder endnu bedre! Perfekt til dig, der godt kan være lidt ubeslutsom eller er i tvivl om, hvad du søger. Denne vibrator har nemlig flere funktioner og anvendelsesområder, der gør den til en must-have i din kollektion!

Du skal blot placere vibratorens hoved ud foran klitoris og lade den klare arbejdet for dig. Vil du derimod tilføje ekstra spænding til din stimulering, kan du også indføre det tilspidsede skaft i vagina og lade vibratoren forkæle dit g-punkt med intensive vibrationsprogrammer, mens trykbølgerne får dig tættere og tættere på klimaks. Og for det ikke skal være løgn, kan du også bruge den buede overflade som pålægningsvibrator. Du får derfor 3 i 1, når du køber Curvy Trinity 2.

Vibratoren har 3 kraftmotorer, der sikrer stærke vibrationer til din stimulering. De to uafhængige og kontrollerbare funktioner giver dig mulighed for at vælge mellem 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer. Du får derfor rig mulighed for at udforske, hvad der fungerer bedst for dig – uanset om det er alene eller med en partner.

Vibratoren er også vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og g-punkt.
  • Dejlig kombination af trykbølger og vibrationer.
  • 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Detaljer

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 6,7 cm
Bredde: 4,4 cm
Højde: 16,8 cm
Vægt: 143,15 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme