Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Curvy Trinity 3 – 3 i 1 Vibrator Grå

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Multifunktionel vibrator fra Satisfyer til hende, der stimulerer alle hendes hot spots.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulering til hende

Forkæl dig selv med denne vidunderlige, der stimulerer alle dine hot spots. Du kan bruge denne vibrator som en pålægningsvibrator, trykbølgevibrator eller g-punktsvibrator, og du får derfor rig mulighed for at få masser af dejlig nydelse – både alene og/eller sammen med en partner.

Curvy Trinity 3 har 3 separate og styrbare motorer, der giver dig 11 trykbølgeintensiteter samt 12 vibrationsprogrammer. Det betyder, at du kan bruge trykbølge- og vibrationsprogrammerne sammen eller hver for sig for en personlig stimulering, der passer til dit humør.

Denne multifunktionelle vibrator kan både stimulere dit g-punkt, din klitoris og mange andre følsomme områder. Den er derfor perfekt som lækker selvforkælelse, eller du kan bruge den som lækkert forspil sammen med din partner.

Vibratoren er også vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Kan bruges på flere måder.
  • Stimulerer alle dine hot spots.
  • 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Grå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 5,3 cm
Bredde: 3,8 cm
Højde: 17,7 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme