Satisfyer Double Joy Par Vibrator App-Styret

269,00 kr.

Den perfekte parvibrator til stimuli af både kvindens g-punkt og klitoris samt mandens penis ved penetration. Lad de erotiske bølger rulle højt.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn fornøjelse til begge

Vil du gerne forkæle både dig og din partner under samleje? Så bør du prøve Double Joy fra Satisfyer. Denne parvibrator stimulerer både manden og kvinden under sex og er derfor det ideelle legetøj at bruge under jeres erotiske stunder.

U-formen er designet til at stimulere kvinden både udvendigt og indvendigt – samt stimulere mandens penis ved penetration, når vibratoren bæres af hende ved samleje. Den smalleste ende af vibratoren føres ind i hende for at stimulere hendes g-punkt samt hans penis ved penetration. Den bredere del af vibratoren stimulerer samtidigt klitoris udvendigt. Sammen vil I opleve jeres samleje nå helt nye højder.

Som noget helt nyt kan denne vibrator også kobles til den gratis Satisfyer Connect App, som giver dig uendelige vibrationsmuligheder. Appen kan downloades fra både App Store og Google Play Store.

Du kan naturligvis også bruge vibratorens egne 10 forskellige vibrationsfunktioner med 3 intensiteter og 7 pulseringsrytmer. Double Joy er også vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage denne fornøjelseskammerat med dig under bruseren eller i badekarret.

Vibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Det tager vibratoren 2 timer at oplade, og så har du en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og klassisk design.
  • Stimulerer både g-punkt, klitoris og penis under samleje.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Uendelige vibrationsmuligheder med Satisfyer Connect App.
  • Kan styres via knapper eller app.
  • Kan styres fra den anden side af jorden med app.
  • Fremstillet i medicinsk silikone – behageligt mod huden.
  • Genopdelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort og violet
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: G-punkt, klitoris og penis
Længde: 9,14 cm
Bredde: 4,18 cm
Vægt: 79,7 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme