Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Dual Kiss Air Pulse Vibrator

Original price was: 399,20 kr..Current price is: 239,20 kr..

Superlækker og stilfuld trykluftsvibrator fra Satisfyer til hende, der tager sin nydelse seriøst.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

De dejligste kys 

Har du altid drømt om at få dig en dejlig lufttryksvibrator? Så kan vi varmt anbefale Dual Kiss fra Satisfyer. Denne lufttryksvibrator føles fantastisk mod huden og forkæler dig med skønne lufttryksbølger, som du sent vil glemme.

Ud over at fungere som en fantastisk lufttryksvibrator, så kan Dual Kiss også forkæle dig med lækre vibrationer. Du kan indføre skaftet i vagina og opleve lækker g-punktsmassage eller placere den oven på klitoris. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde denne fornøjelseskammerat.

Dual Kiss har 11 forskellige trykbølgeprogrammer og 11 vibrationsprogrammer, der stimulerer og forkæler dig som aldrig før. Hvis du ikke kan få nok af denne lufttryksvibrator, kan du altid tage den med under bruseren eller i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • 11 forskellige trykbølge- og vibrationsprogrammer.
  • Fremstillet i behageligt silikone materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og/eller g-punktet
Længde: 19 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger).
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme