Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Dual Pleasure Klitoris Stimulator og G-Punkts Vibrator

269,00 kr.

Her får 2-i-1 sexlegetøj, der bare vil forkæle dig! Slip for at vælge med Dual Pleasure, der både fungerer som stimulator og G-punkts vibrator.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fabelagtig nydelse til hende

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med lækre vibrationer og skønne trykbølger, så bør du prøve Dual Pleasure fra Satisfyer. Denne stimulator forkæler både din klitoris og dit g-punkt. Dette produkt til seksuelt velvære kombinerer pulserende trykbølger med et vibrerende, ergonomisk skaft, og det kan bekvemt betjenes via den prisvindende app.

Dual Pleasure har 11 trykbølgeprogrammer og 11 vibrationsprogrammer får du god mulighed for at finde det vibrationsmønster, som stimulerer dig bedst. Du kan også downloade den gratis Satisfyer Connect App, så du kan styre vibrationsprogrammerne fra din telefon. Det gør også, at du nemt kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse.

Derudover kan du skabe dine egne vibrationsprogrammer eller opleve rytmerne i dine yndlingssange på Spotify som et vibrationsmønster. Denne løsning er også perfekt til jer, der gerne vil nyde hinanden på trods af distancen.

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, så kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Dual Pleasure er nemlig vandtæt. Desuden er denne klitoris stimulator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og elegant design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • 11 trykbølge-programmer + 11 vibrationsprogrammer.
  • Støjsvage vibrationer.
  • Hudvenligt silikone.
  • Redigerbare forudindstillede programmer.
  • Kan bruges med den gratis Satisfyer Connect App.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 17,9 cm
Bredde: 4,6 cm
Vægt: 154,9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme