Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Endless Joy Multi Vibrator

269,00 kr.

Multivibrator til det legesyge par med 100 kombinationsmuligheder. Stimuli af klitoris, g-punkt, penis samt øvrige steder. Kun fantasien sætter grænser.

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det perfekte sexlegetøj til det legesyge par

Vil du gerne forkæle dit parforhold med lækre vibrationer? Så bør du prøve Endless Joy fra Satisfyer. Denne multifunktionelle vibrator vil med garanti gøre jeres aften endnu bedre.

Satisfyer Endless Joy er en multifunktionel solo eller parvibrator af lækker silikone og udstyret med 3 stærke motorer, der afgiver dybe vibrationer. Med 14 forskellige anvendelsesmuligheder er der stribevis af erotiske øvelser på programmet.

Den første motor er skjult i den fyldige hovedkrop, mens de to andre sidder skjult i de små arme. Vibrationerne i følerne kan betjenes separat fra selve hovedkroppen og giver jer således mulighed for spændende kombinationer, som I kan bruge på mange forskellige måder: Med to knapper styrer I 10 afvekslende vibrationstrin hver, og I kan således skabe op til 100 varianter af ophidsende vibrationer.

Brug den i, under eller mellem jer. Med følerne kan I massere brystvorter, klitoris eller øvrige steder. Til samtidig stimulering af klitoris og testikler lægger I for eksempel denne multivibrator oppefra rundt om penis og placerer det bøjede hoved med den strukturerede side fremad. I kan selvfølgelig også vende den i andre retninger, alt afhængig af præference.

Det store skaft stimulerer g-punktet, og takket være den ergonomiske form og kraftige vibration er stimuleringen meget intensiv. Også penis nyder godt af disse kraftige vibrationer.

Endless Joy er også vandtæt og kan derfor også bruges under bruseren eller i badekarret. Desuden er vibratoren også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forskellige anvendelsesmuligheder.
  • 100 vibrationskombinationer.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Forkæler både ham og hende.
  • Støjsvag modus.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort, lilla og pink
God til: Kvinde, mand eller begge
Stimulering: Klitoris, g-punkt og penis
Længde: 13 cm
Bredde: 7 cm
Vægt: 82 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Video

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme