Satisfyer Gentle Warming Vandbaseret Glidecreme 150 ml

69,00 kr.

Glidecreme med varmende effekt fra Satisfyer. Den perfekte ledsager til samleje og leg med sexlegetøj.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En glidecreme, der kan lidt mere

Står du og mangler en glidecreme, når du og din partner skal nyde hinanden i soveværelset, eller når du leger med dit legetøj? Så bør du prøve denne vandbaserede glidecreme fra Satisfyer.

Satisfyer Gentle Warming er en glidecreme, der er blevet specielt udviklet til kvinder, og som løfter din lystfølelse til et nyt niveau. Glidecremen får det til at kilde lidt og skaber en behagelig varme på dine hotspots og øger således din sensibilitet. Derfor egner den sig bedst til brug sammen med dit sexlegetøj eller til elskovslegen sammen med din partner.

Den blide varmeeffekt sætter gang i blodomløbet og giver dig boblende, mere intense sanselige oplevelser. Uanset om det er din partners berøringer eller din lystbringers vibrationer – med denne glidecreme bliver stimuleringen af din hud mere intensiv og sender dig direkte i den syvende himmel.

Glidecremen uden olie og fedt, er meget hudvenlig og giver dig langvarig, glidende nydelse med eller uden kondom. Den er vandbaseret og vil give dig glæde i lang tid, da den er økonomisk i brug. Da den indeholder 150 ml og har en håndterlig størrelse, egner den sig perfekt som rejseledsager.

Til brug sammen med dit sexlegetøj eller din partner, skal du kun bruge en lille mængde af glidecremen, som du påfører på det ønskede sted. Så kan du straks glæde dig til boblende varme og silkeglat nydelse – intens lyst og eksplosive klimakser er lige rundt om hjørnet!

Fantastiske Fordele: 

  • Gør dine seksuelle øjeblikke bedre.
  • Kan bruges under samleje eller sammen med legetøj.
  • Behagelig varme på dine hotspots.
  • Uden olie og fedt.
  • Hudvenlig.
  • Drøj i brug.
  • Kan bruges sammen med kondomer.
  • Giver langvarig og glidende nydelse.

Ingredienser

Glycerin, Aqua, Hydroxyethylcellulose, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Allantoin, Lactic Acid