Satisfyer Heated Affair Rabbit Vibrator med Varmefunktion

349,00 kr.

Lækker rabbit vibrator med varmefunktion fra Satisfyer. Den perfekte selvforkælelse til hende!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den bedste affære for hende 

Mangler du en vibrator, der kan forkæle dine intime områder og efterlade dig rystende efter en intens orgasme? Så bør du prøve Heated Affair fra Satisfyer. Denne rabbit vibrator er perfekt til den friske og legesyge kvinde, der ikke kan få nok af lækker tilfredsstillelse.

Med denne rabbit vibrator er du garanteret en fantastisk onani oplevelse takket være dens velformede skaft. Vibratoren er nemlig formet således, at du både vil opleve intens og målrettet stimulering af g-punktet og klitoris. Denne skønne kombination af lækker stimulering gør det nemmere for dig at nå klimaks, og gør denne vibrator til en ren fornøjelse at bruge igen og igen.

Derudover kan du også glæde dig til at bruge vibratorens varmefunktion, der kan forkæle dig med varme helt op til 39 grader.  Du skal blot trykke på den midterste knap. Varmen gør nemlig, at du øger blodgennemstrømningen til dine følsomme områder, og derfor bliver det også nemmere at opnå lækre orgasmer. Desuden tilføjer denne funktion også en realistisk følelse til din stimulering.

Vibratoren har et enormt brugervenligt kontrolpanel, som er perfekt til dig, der gerne vil forkæle dig selv alene under dynen. Du kan også downloade den gratis Satisfyer Connect-app, som gør det muligt for dig at styre vibrationerne fra din telefon. Det betyder også, at denne vibrator også ideelt kan bruges som frækt forspil sammen med en partner, hvor han får muligheden for at forkæle dig med et tryk på en skærm.

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og praktisk design.
  • Forkæler og stimulerer klitoris og g-punktet.
  • Varmefunktion op til 39 °C – for en realistisk stimulering.
  • Kan bruges med Satisfyer Connect-app.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Purpurrød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 20,6 cm
Bredde: 6,5 cm
Vægt: 123 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme