Satisfyer Heated Thrill G-Punkt Vibrator med Varmefunktion

329,00 kr.

Forkæl dig selv med denne skønne vibrator fra Satisfyer, der er perfekt til g-punktsstimulering. Glæd dig til at opleve dens varmefunktion og meget mere!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkælelse til dit g-punkt

Er du kvinden, der elsker at stimulere g-punktet? Så bør du prøve Heated Thrill fra Satisfyer. Denne lækre g-punkts vibrator vil nemlig gøre din stimulering fuldstændig uforglemmelig og give dig intense orgasmer, som du vil have lyst til at opleve igen og igen.

Vibratoren kommer med 12 forudindstillede vibrationsprogrammer, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på den rigtige knap. Du kan også bruge vibratoren sammen med den gratis Satisfyer Connect-app, som giver dig uendelige muligheder for at skræddersy din stimulering og finde det helt rigtige vibrationsmønster til din smag. På den måde kan du også overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse.

Det bedste ved denne lækre sag er dog dens varmefunktion. Vibratoren kan nemlig varmes op til 39 °C, som gør din stimulering mere afslappende og realistisk. Det betyder også, at du nemmere kan opleve at få en orgasme grundet den boostede blodcirkulation. Dens buede skaft gør også din stimulering mere målrettet, og er derfor den ideelle g-punktsvibrator til dig!

Du kan naturligvis også stimulere andre områder med denne fornøjelseskammerat. Før den henover kroppen og brug den som lækkert forspil, eller placer skaftet ved klitoris og gør din stimulering personlig. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil nyde denne lækre vibrator!

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og nydeligt design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt.
  • 12 forudindstillede vibrationsprogrammer.
  • Varmefunktion op til 39 °C – for en realistisk stimulering.
  • Kan bruges med Satisfyer Connect-app.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Purpurrød
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 20,5 cm
Bredde: 5,8 cm
Højde: 3,7 cm
Vægt: 183 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme